Arrangementer/Teambuilding

Complete

Hygge-Samvær-Ærlighed-Vidensdeling-Leg-Fællesskab-Smil-Morskab.

Det rigtige resultat.

Er det resultat

der opfylder det i fællesskab

fastsatte  mål.


Hygge-arrangement

Mad på bål


Har I brug for god tid, lyst til at være sammen på en ny måde og appetit på gourmetmad under åben himmel er Mad på bål i det fri det helt rigtige valg.

At lave mad på bål er en meget social opgave og et forløb, hvor der er tid til at hygge sig og til at snakke sammen. Tilberedningen og spisningen kan foregå under åben himmel eller i en lavo (samisk tipi), hvor der er bål i midten og skind på sæderne.

Menuen kunne være grillet vildt, fasaner i flødesovs, varmrøget laks, okse- eller dyrekød bagt i saltdej, grydebrød med friskkærnet smør samt friske salater. Alt sammen lavet af deltagerne med hjælp og vejledning fra vores kok og instruktører. Der bliver hovedsagelig brug økologiske råvarer så vidt mulig fra den årstid vi er i.


Forløbet er tit brugt som afslutning på et forløb, men kan sagtens bruges som et udfordrende teambuildingarrangement, der kræver gruppens fulde opmærksomhed.TeambuildingHvornår har I sidst leget, grinet og kæmpet sammen? Med vores Teambuilding rettes fokus på kommunikation, samarbejde og det at få alle i spil. I bliver taget ud af den kendte hverdag og gennem forskellige dyster og lege får I et nyt syn på, hvad I er i stand til - både som gruppe og som individ.

Hygge er et dansk ord med en unik definition. Hygge  omfatter såvel en følelse, en stemning og en handling.

Hygge indebærer noget rart, afslappet, trygt og genkendeligt. Dansk hygge fokuserer på en psykisk tilstand. En følelse hvor alle mentale, behov er balancerede. Oftest forbindes hygge med social omgang – at man mødes for at hygge sig.

Men man kan også hygge sig med at gøre noget alene.

KombinationenTrænger I til at hive en hel dag ud af kalenderen og dedikere den til at forfine jeres kommunikation, forbedre samarbejdet og få en masse gode oplevelser, er kombinationen en perfekt ramme.


Vi sammensætter en dag, hvor I får mulighed for at mødes på tværs af gruppen og kæmpe og grine sammen med kolleger I måske kun kender af navn. Her er der virkelig mulighed for at øge gruppens sociale kapital, sætte fokus på kommunikation og samarbejde og have en rigtig god dag.


De fleste arrangementer foregår i samarbejde med sagens natur

http://www.sagensnatur.dk/

Copyright  ©  All Rights Reserved